onsdag 4 september 2013

Fezt

Jag överlevde träningspasset från helvetet. Men så brände jag över 1000 kalorier också. Inte för att jag räknar och sådär, men min lilla träningsapp talade om för mig att det var personligt rekord. Och vet du vad lilla appen, det kommer troligtvis aldrig hända igen. Jag kommer dock träna med Olga-Helena igen, men det gick jag enbart med på efter att hon lovat att det inte ska vara så djävulsjobbigt nästa gång. Andra rafflande saker som hänt idag: jag fann en afghansk vansinnesspindel i kylskåpet som orsakade rätt mycket ångest och vemod inom mig. Dessutom, i och med att denna vansinnesspindel skulle släppas ut genom fönstret fann jag min vigselring som jag tappade bort igår. Det var rätt mycket sorg och elände under gårdagen när jag upptäckte att ringen var borta. Men nu när ringen är tillbaka på mitt finger och spindeln är borta är det nu segerkänslor och festyra i det Chapmanska hemmet.

3 kommentarer:

 1. Therese på toppen av Knoppen4 september 2013 20:14

  STORT WOHO! Både för ringen, festyran och träningen. Bra Sandra!

  SvaraRadera
 2. Go Sandra! Mvh, hon som ganska ofta (ok ca 1 gång per vecka) går till gymmet, men väl där mest ligger raklång på en yogamatta och "vilar mellan passen" och lyssnar på podcast.

  SvaraRadera
 3. Afghansk vansinnesspindel?! Berätta mer! Vad har jag att frukta?!

  SvaraRadera