söndag 22 september 2013

Det går att ha roligt ändå

Näh alltså jag sa inget till det där svenska gubbslemsgänget. Nej jag blev lite rädd när jag tänkte på hur många och hur fulla dom var och eftersom jag redan är notoriskt rädd för män i grupp så lät jag det vara. Däremot gav jag dom en felaktig vägbeskrivning till Reeperbahn när dom frågade efter en och jag skickade dom till flygplatsen istället. Det var med andra ord en rätt blygsam strid.
Själv tog jag den rätta vägen till Reeperbahn, åt världens godaste burgare och hade givande och långa samtal, fortsatte med en drink och ännu fler givande samtal och gick hem i rimlig tid. Allt detta utan att förgripa mig och utnyttja någon annans kropp för "småpengar" som någon sa. Ja tänk att det går att ha roligt ändå.

2 kommentarer:

  1. Haha, det tyckte jag var jättekul - att ge en felaktig vägbeskrivning som hämnd. Synd bara att de inte kommer förstå sambandet. Men tänk bara ett gäng gubbslem som virrar runt. "Men hon sa vänster, jag är säker på det". Bra gjort!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag hoppas dom hamnade ända bort vid flygplatsen.

      Radera