lördag 21 september 2013

Det är så lugnt och skönt inne i stan jämför med vårt vardagsrum

För att vända den vidriga dagen har jag lämnat barnen hos sin far och givit mig iväg på egen hand. Jag har gått på museum där jag bevittnat några av de mest fantastiska fotografier jag skådat tagna av Steve McCurry. Och nu sitter jag på en liten bar med en liten öl framför mig. Alldeles ensam. Men härligheterna tar inte slut där. Nej visst, om en liten stund ska jag möta några vänner för mat. Och sprit. Med betoning på mat för mig och betoning på sprit för andra. Ja vi har väl alla våra olika sätt att koppla av gissar jag. Jag insåg precis att det är vardag det här förvissa. Den här ansvarslösheten och friheten kanske vi kan kalla det för. Och jag hoppas att de som har det såhär jämt älskar varenda sekund av det. Själv älskar jag att ha ansvar och är väldigt bra på det. Just för att jag då och då inte behöver ha fullt ansvar. Ja det är en komplicerad tankegång det där. Vi låter det vara så länge. Istället ska jag säga något mycket smart till de svenska männen som sitter vid bordet bredvid mig och pratar väldigt illa om kvinnor i allmänhet och prostituerade i synnerhet. Det ska bli kul.

4 kommentarer:

 1. Det låter som en fantastiskt bra dag. Och för det där med de svenska männen; Heja dig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja mycket bra dag. Men jag gav mig mest på dem i tanken.

   Radera
 2. ÅÅÅÅHH vad jag längtade igår till att få sitta sådär ensam nånstans å bara få koppla av. Så himla nyfiken på om å vad du sa till männen!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Snart, mycket snart sitter du också där för dig själv och bara njuuuuuter.

   Radera