måndag 16 september 2013

De där två

Ibland bråkar de där två så det ekar barnskrik i öronen länge efteråt. Då säger jag alltid att de kommer ha varandra hela livet och att de måste vara rädda om varandra. Och ibland är de där två som små kärlekshögar som kryper ihop intill varandra för en stund. För att tanka ny energi för nya bråk och nya stunder av panik. Och då när lugnet lägger sig hinner jag tänka att de där två ska jag älska resten av mitt liv.

2 kommentarer:

  1. Du har så himla fina barn!

    SvaraRadera
  2. denna syskonkärleken, det vänder så himla snabbt i svängarna åt båda håll, som tur är kan man ju säga :) Även om jag blir så vansinnigt trött när mina bråkar och skriker och jäklas med varandra, så är jag så otroligt glad att dom har varandra hela tiden. Den kärleken man ser när dom kramas, pussas, håller handen eller bara leker tillsammans lugnt och fint, den är ju obeskrivlig <3

    SvaraRadera