tisdag 27 augusti 2013

Status

Hass har dragit till Berlin. Jag håller på att förblöda. Edgar gråter så fort något annat ska göras än leka med hans små fingrar och tår. Men ärligt talat, vem tycker det är så kul att fingra på en ettårings kladdiga händer dagarna i ända? Och vem ska laga maten? Och hänga tvätten? Och när ska jag kunna smygäta jordnötssmör egentligen?
Aja. Två nätter och tre morgnar själv. Det ska nog gå bra. Om jag bara kan få tag på lite hemkörd pizza och mycket starka värktabletter.

2 kommentarer:

  1. Du är en hjälte! Jag är "ensam hemma" med två kids mellan ca 7.30 å 8.30 samt mellan 15.30-17.30 varje dag å lyckas inte hålla oss riktigt hela, rena eller mätta - å LÅNGT från harmoniska. Så två nätter å tre morgnar framstår i nuläget som en utopi för mig. Du är en hjälte!

    PS. Hass borde rimligen ha lämnat färdiglagad mat å rejält med jordnötssmör åt er å hängt tvätten innan han åkte :-)

    SvaraRadera