fredag 16 augusti 2013

Hej

Det finns så mycket jag vill skriva om och så mycket vi borde prata om. Men det finns så lite tid och engagemang. Sen har det ju blivit sommar igen här också. 27 grader varmt. Så jobbigt då. Verkligen jättejobbigt. Jag gör så mycket roliga saker jämt (HAHAHA AS IF!) men jag undrar hur roligt det egentligen är att läsa dagboksbloggar heeeela tiden. Jag vet ärligt talat inte riktigt hur hippt och härligt hela den här bloggrejen känns. Dessutom är ju mina barn jättehärliga numera så jag har liksom inte så mycket att svära och fräsa över. (Förutom att vi kliver upp 04:30 varje. Jävla. Dag. Men jag kan leva med det). Såatteh. Aja. Det blir väl bra. Vi kan väl titta lite på den här bilden så länge och suga ur det sista ur sommaren likt asätare suger ur det sista ur den sladdrande kräftstjärten.

Hejdå

1 kommentar:

  1. Jag älskar dagboksbloggning. Speciellt med bilder!

    SvaraRadera