fredag 2 augusti 2013

En annan sida av saken

Det finaste någon sagt till mig är: "Du och din familj har fått mig att vilja ha en egen familj".
Så stort.
Ironiskt också eftersom jag annars ser mig själv lite som en rätt övertydlig förespråkare för preventivmedel, eventuellt avhållsamhet. Om en nu inte längtar jättemycket efter tarmtömning, sprucket underliv, sömnlösa nätter, trasiga bröstvårtor, skrik, panik och ständigt dåligt samvete. Och gränslös och explosionsartad kärlek såklart. Små barnhänder som fumligt söker tröst på ens kropp, kramar, viskande frågor och smittande skratt är ju en annan sida av saken.

2 kommentarer:

 1. Du tuffar ju på liksom. Berättar att det är skitjobbigt, lättar lite på ventilen, men sen hur kär du är i din familj det lyser ju igenom. Och _Du reser själv med två små barn_ i min värld är det höjden att tuffhet. Det är en frikkin extremsport.

  <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Och du är så jävla fin och får mig att gråta. På en vardag dessutom.

   Kärlek!

   Radera