söndag 28 juli 2013

Lite till

Det känns som sista semesterdagen idag. Varför känner jag så? Jag har ju inte direkt något annat att gå tillbaka till just imorgon än det här vanliga hemmafrulivet. Det är väl den där saknaden av rutiner som gör sig påmind kanske. Fast nu när jag tänker på vilka oerhört viktiga rutiner jag ska hitta på att jag har för veckan kommer jag på att vi får besök just den här veckan. Av två oerhört fina vänner; Cajsa och Helena. Fan vad härligt. Inte bara för att jag kan förlänga den här semesterkänslan lite, utan också för att jag tycker så mycket om dom här personerna och det ska bli så fint att spendera lite tid ihop. Helena träffade jag ju i och för sig rätt nyligen, i Toronto. Men varenda del av mig längtar efter att vara nära henne och Cajsa igen. Kanske är det inte sista semesterdagen idag ändå nu när jag känner efter. Kanske fortsätter känslan ett litet tag till.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar