tisdag 9 juli 2013

Föreställ er nu en djup värmländsk röst som pratar om hajk

Ja men det kanske märks att det är lite av ett sommarlov här just nu. Att få till ett drägligt sommarlov för en 2,5-åring när jag jobbar, Hass jobbar, sömnen är minimal och humöret lite svajigt är ett litet jobb i sig måste jag säga. För att inte tala om att det finns en MYCKET krävande 1-åring i huset som testar mitt tålamod mer än jag någonsin kunde drömma om. Men, jag tycker att vi lyckats rätt bra hittills. En måste bara komma ihåg att göra alla tråkiga måsten på förmiddagen (tvätt och städ och sånt) och allt det där roliga (bad och glass och sånt) på eftermiddagen. Då kommer inte ungarna ihåg att det var tråkigt alls, och minns bara allt det roliga. Ja det var mitt bästa tips från mig till er. Nu tittar vi lite på bilder istället.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar