fredag 12 juli 2013

En födelsedag


Det var min födelsedag igår. Den startade på allra bästa tänkbara sätt, med sovmorgon och munspelskonsert.


Sen följde en förmiddag som var av det allra tröttaste laget för alla inblandade. Jag grät. Såklart. Det gör jag nästan varje dag så varför skulle det vara annorlunda på min födelsedag? Fast det ordnade upp sig lite när Hass fixade "picknick" på balkongen. Pga min orimligt stora insektsfobi undviker jag just nu mat på gräsmattor och är mycket trygg på en inglasad balkong på sjätte våningen. 


Sen kom det blomdbud! Jag älskar blombud! Jag ÄLSKAR blombud!När barnen var nerpackade och sovande i vagnen gick vi på beachbar. Det är också bland det bästa jag vet, även om jag inte varit på just den här tidigare. Men den här var kanske den bästa måste jag säga. Strand Pauli. Så himla gemütlich. 

Och när ungarna vaknade hade vi glassfest på mitt favorit glasscafé. Ja jag känner till ett och annat ställe om det är sockerchock en vill ha. 


Ja men om en redan är inne på att svulla en hel dag så kan en ju lika gärna fortsätta med ost och vin. Så. Jävla. Mycket. Ost. Har nu så mycket ost över att jag överväger att äta ostsoppa resten av veckan. 
I år var det fint att fylla år. 28 år. En alldeles lagom ålder.


9 kommentarer:

  1. Nämen, grattis i efterskott!

    SvaraRadera
  2. Grattis! Vilken höjdardag det låter som.

    SvaraRadera