söndag 9 juni 2013

Nu ska här vältras

Ja det är som vi kan se på bilderna mycket somrigt frånvarande just nu. Ja men förlåt då. En skulle nästan kunna tro att semestern redan har börjat trots mycket idogt arbete för vissa egenföretagare. Dvs dygnet runt. Så medan egenföretagaren är upptagen på sitt håll har jag börjat bli upptagen på mitt. Ja jag får väl ändå räkna hysteriska utbrott och mycket oväntade gråtattacker som mitt håll. Finns det någon självhjälpsbok för en trött, tjock, pollenallergisk småbarnsmamma som aldrig avslutar böcker hon påbörjar men som ändå kanske skulle behöva lära sig hantera sina känslor på ett mindre tvåårsaktigt sätt? Talbok vore att föredra. Uppläst av Rikard Wolf helst.
Dom här utbrotten pågår ju inte så länge. Så däremellan finns det ju tid till att både umgås med egenföretagaren i familjen, barnen och solen.
Apropå solen är nog det här den första sommaren sedan jag själv var ett barn som jag kan uppskatta värmen, solen, folket, glassen och sanden mellan tårna. Jag har i så många år suttit i skuggan och tryckt med ett mycket olustigt uttryck i ansiktet. Men inte i år hörrni. Nej i år är året jag har köpt både shorts (!) och baddräkt (!!!) och jag tänker fullkomligt vältra mig i allt det här jag har missat i så många år.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar