onsdag 12 juni 2013

Murphy

Ja men ni vet ju hur det fungerar hur livet fungerar vid det här laget. Inget gott som inte har något ont med sig osv. Två dagars mycket noggrann och medveten packning och städning inför den mycket efterlängtade semestern följs naturligtvis av feber. Ja inte på mig. Men på bebisen. Troligtvis bara hörrni-jag-ska-få-några-fler-tänder-nu-medan-vi-är-bortresta-feber. Men ändå en feber. Med mycket trasig sömn. Vi siktar på att åka runt nio imorgon bitti. Jag skrattar av bara tanken. Det kommer aldrig hända. Aldrig.

4 kommentarer:

 1. Den där jävla Murphy skulle ha en smäll.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag håller fullständigt med.

   Radera
 2. Vill bara säga att jag blir så glad när du har skrivit ett inlägg. Du är min vardagsärliga okonstlade hjälte!
  Hanna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men åh. Bästa bästa komplimangen. TACK!

   Radera