tisdag 4 juni 2013

Det är mycket nu. Om vi pratar om sandlådor, picknickar och uteserveringar dvs. Så pass mycket att det är svårt att hinna med allt annat. När ska en tvätta till exempel? Eller sortera leksaker? Ja det var väl riktigt jävla urusla låtsasproblem va? Jag ska hålla tyst om sådant. Vi tittar på lite bilder istället. Mormor och farmor, det här är till er.

4 kommentarer:

 1. Å herregud, Reese's Pieces, jag hade nästan glömt deras existens, nu när du påminde mig vet jag ju att det är mitt bästa godis. Och dom finns inte här. Attans rabarber!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Dom finns inte här heller! Jag tog med mig från Kanada. Och jag ångrar nu att jag inte fyllde hela väskan. Herrejävlar vilket bra godis.

   Radera
 2. Edits frisyr är så 20-talschic att jag blir alldeles avis.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja jag är också mycket avis. Men få inga idéer. Jag försökte sporta samma frisyr för några år sedan. Det är inte alls lika chict på vuxna människor.

   Radera