lördag 15 juni 2013

14 färre spyor än väntat

Efter tre dagars resande och mycket nervöst bilåkande är vi äntligen framme i huset. Rent spontant begriper jag inte att vi valde att bila ner till södra Frankrike med två små barn. Men även om det stundtals har varit rätt jobbigt har det också varit så fantastiskt bra på alla sätt och vis.
Jag har sett både det vackraste jag sett i mitt liv (Geneve, Chamonix och Mount Blanc) samt bland det fulaste jag sett (Alla nerkissade rastplatser längs Autobahn och Annemasse). Vi har bara behövt torkat spyor två gånger vilket är ungefär 14 gånger färre än jag räknade med så jag ser det snarare som en bonus. Och huset vi har hyrt är så mycket bättre och finare än vad vi trodde det skulle vara. Hur ofta hör en talas om det egentligen när folk hyr osedda hus? Och efter dom senaste tre dagarnas resande kan en vecka vid poolen vara rätt välbehövligt. Håll till godo med Instagrambilder och sporadisk radiotystnad så länge.

10 kommentarer:

 1. helt underbara bilder verkligen!

  SvaraRadera
 2. Åh berg! Älskar berg, en vacker dag vill jag bo bland dem. Hoppas ni får det underbart nu!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag vill också bo bland bergen nu. Älskart!

   Radera