måndag 13 maj 2013

Lördag i Toronto

Jag fick ett sånt där sug i magen efter att flytta hit. Jag gick förbi ett drömhus och gick runt i en konstskola och blev förälskad i idén att bo i ett land där jag förstår vad folk säger. Och där folk förstår mig.

På konstskolan gjorde Helena ett avslutningsprov. Som hon klarade! Examen nästa för henne. Jag grät nästan av stolthet. Och åt brunch. Jättegod brunch. Jättelänge.

Jag är verkligen ingen berest person. Men Toronto är definitivt en av dom bästa platserna jag varit på.

På kvällen blev det fest. Avslutnings-fest, livet är en fest-fest, jag är den enda människan i det här rummet som har barn-fest. Hur som helst en rolig fest. Jag provade 5 olika kanadensiska öler. Alla var goda. Till och med jättegoda. Det är bra att veta vid eventuell överläggning angående att immigrera hit. "PRATAR NI DANSKA?" frågade alla oss när vrålade till varandra. Och musiken på fest i det här landet är under all kritik. Jag lade ner mycket själ och hjärta för att spela bra, livliga och svängiga bitar, men det avbröts hela tiden för Guns n jävla roses. LÄGG AV! Halv fem på morgonen gick folk hem och det enda jag tänkte på innan jag somnade var att jag är så glad att den här festdelen av mitt liv är över.

2 kommentarer:

 1. Haha, ja när jag är på såna fester, vilket verkligen är sällan som tur är, så blir jag så glad över att jag är vuxen och slipper sånt festande. Fest i all ära, men jag gillar att äta mat, dricka rödvin och prata i normal samtalston.

  Jag blir också så ibland att jag vill flytta till ett ställe där jag slipper tänka på vad jag säger hela tiden för att jag inte kan språket så bra.

  Toronto är dock lite väl långt från Sverige tycker jag. Det känns som att jag aldrig skulle åka dit då.

  Det ser ut som att du har en fantastiskt rolig resa förresten :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag håller med om att det är himla långt bort. Förmodligen är det precis det som håller mig tillbaka från att flytta dit på en gång.

   Radera