fredag 10 maj 2013

En Torsdag i Toronto

Jag vaknade helt utvilad efter en ostörd natt. Ville typ gråta av lycka. Kan inte minnas när det hände sist. Tre år sedan kanske?

Vi gick på gym det första vi gjorde i morse. Jag säger ju att jag blivit galen. Jag provade löpband för första gången i mitt liv (läskigt) medan Helena tränade någon slags kampsport! Med thailändska jättestarka kampsportare! Jag blev typ rädd att se på.

Sen promenerade vi bort till det här "lilla" tornet. Visst världens högsta. Jag ville typ kräkas när vi kom nära.

Men vi gjorde det! I hissen upp höll jag på att få panik. Antingen av svindel pga jävla fönster i golvet! Eller pga jävla jobbiga tonåringar som skrek precis vad jag ville skrika. Det var rätt mäktigt där uppe ändå. Ville vråla roliga filmcitat, gjorde dock inte det.

Obligatorisk "vi gjorde det!"-bild. Kul att bakgrunden blev så tydlig. Verkligen.

Sen promenerade vi runt lite. Vi promenerar så himla mycket. Trots att jag använder turistiga och töntiga, men fotriktiga skor är fötterna ändå helt utslitna. Aja, bra grej med att promenera runt så mycket är att en hinner se rätt mycket, gå på fina gator och hitta bra ställen att äta på och andra bra ställen att dricka kaffe på. Bra liv helt enkelt.

Helena kom på den briljanta idén att gå på bio på eftermiddagen. Jag som inte är så van att vara så spontan blev helt lyrisk och skämdes för att jag själv inte kom på en så bra idé. Sist jag var på bio var jag 9 veckor gravid med Edgar. Ganska längesedan med andra ord. Det kändes ju lite konstigt att gå på bio i strålande solsken men en gång goth alltid goth. Bion hade lite tvivelaktiga tävlingar och filmen, Iron Man 3, var ok. Tanten i mig däremot tyckte det var fasligt hög volym och att stolarna var lite hårda.

På vägen hem köpte vi med oss indiskt. Helena gjorde en av dom fulaste salladerna jag sett till maten. Men det är ju inte utseendet som räknas sägs det ju.

Sen tittade vi på lite stand up - Louis CK. Jag skrattade tills jag somnade i soffan. Fan vad skönt att bara kunna somna i soffan sådär och sen bara lägga sig i sängen utan en massa grejer och måsten som måste fixas först.

2 kommentarer:

  1. Hoppas resten av dagarna blir lika härliga! Och hoppas du intr saknar di små för mycket. ;)

    SvaraRadera
  2. Jag blev så rörd att jag snyfthulkade till (sådär som en gör när en läser typ förlossningsberättelser) när jag läste att du vaknade utvilad efter ostörd natt. Jag tror jag är sjuk i huvudet.

    SvaraRadera