måndag 13 maj 2013

En söndag i Toronto

Vaknade upp till två punkter på min topp tio lista av jobbiga saker att vakna upp till: köket fyllt av skit och hagelväder ute.

Tur att Helena och hennes kille känner till dom bästa ställena att äta på och vad som bör ätas där. Det har verkligen gett hela resan en såndär guldkant man kan höra talas om ibland. Vi åt ägg benedikt i alla fall. Har ni ätit det någon gång? HELVETE vad gott.

Sen gick vi och shoppade lite. Det fanns roliga speglar som inte alls är bra för självbilden men ganska roliga ändå. Allt för att slippa åka hem och städa.

Ja ett stopp till på vägen hem. Kaffe och kaka.

Vi åkte hem och städade tillslut. Och jag fick den första rejäla hemlängtan hittills. Jag har saknat barnen stundvis, tex när jag sett gulliga bebisar och hört skrikiga två-åringar. Mest har jag saknat Hass för det hade varit så fint att dela allt det här fina här med honom. Men nu längtar jag verkligen efter hela lilla familjen. Det känns fint att längta. Det har jag nog aldrig gjort förut. Bara längtat bort.

Kvällen spenderades i soffan. Med pizza och biggest loser bland annat. Oslagbar kombination.

5 kommentarer: