lördag 11 maj 2013

En fredag i Toronto

"Men nu tar du väl ändå sovmorgon ändå" vill ni säga till mig. Nja. Jag vaknar runt 6 varje morgon och svär bittert i evigheter. Men jag kan ligga och dra mig i evigheter i sängen istället tills Helena vaknar och vi kan äta frukost ihop.

Följt av typiskt barnfritt beteende: Spela tv-spel och titta på tv i flera timmar. Ja så här kan en ha det. SKÖNT!

Vi tog oss ut tillslut. I regn och rusk. Till Art Gallery of Toronto.

Fin utsikt, fint sällskap och fin fotoutställning av Patti Smith.

Efteråt drack vi kaffe och promenerade runt i staden. Vi gick igenom Little Italy till exempel. Den här staden alltså. Det är som mina drömmars stad. Får ont i magen att tänka på att jag måste lämna den någon gång.

Sen hände kanske det bästa på hela resan. Vi åkte till en Diner och åt! Som jag har suktat efter milkshake på ett nordamerikanskt diner! Jag drack en 5$ shake, åt Pulled Pork med cole slaw och sötpotatis pommes frites. Till efterrätt delade vi på deep fried peanutbutter cup. Vi kan väl kalla denna lilla upplevelse som himmelsk. Och mättande.

Syns det hur överjävligt mätt jag är? Kanske inte. Men det var jag. Och lycklig.

Ja och sen återslöts cirkeln i soffan framför teven. Ända till klockan 1 var vi vakna. 1 på natten that is. Fy fan. Det är jobbigt att vara på semester.

6 kommentarer:

  1. Friterad peanut buttercup!?! Med glass! Are you freakin kidding me!?! Sätter mig på första bästa plan imorn!!! 😉

    SvaraRadera
  2. Ja men fortsätt du bara!!! Gör det!! Jag är INTE alls avundsjuk!

    SvaraRadera