onsdag 22 maj 2013

DET ÄR JU EN FLYGANDE TOALETT!

Jaha. Det är en såndär period igen. En bra en. Då har jag inte så mycket att säga. Inget att gnälla om. Inget att ventilera. Vardagen med tvätt, stök, sopor, trots och oändlig trötthet har sin gång och jag verkar gilla det. Kanadaresan slätade nog ut några gropiga känslor och jag känner mig mer energifylld än någonsin. Som en jäkla krigare står jag med huvudet högt och vrålar: "Kom an bara bajsblöjor och sömnlösa nätter, mig klår ni ALDRIG!" Ja. Ungefär så.
Tills jag har kommit på något roligare/smartare/privatare att skriva om kan vi väl titta lite på den här bilden så länge som jag tog häromdagen när jag som vanligt satt och stirrade planlöst ut genom fönstret.

Ja det fick mig att skratta orimligt mycket i alla fall.

På återseende.

1 kommentar: