onsdag 10 april 2013

Livet

"Kom igen, det blir ett äventyr" sa han när han friade till mig den där natten i Oslo. Och ett äventyr kanske vi kan kalla det för, det här livet vi har format fram. Allt vi gjort fram tills nu har varit en chansning och att ändra ett rätt vinnande koncept verkar vansinnigt. Så vi har tagit ännu en chansning. Han har slutat jobba och ska satsa på sitt egna företag. En jävla magsårsframkallande chansning om ni frågar mig. Fast jag tror på det här. Det kommer bli bra. Och blir det inte bra får vi väl bo på gatan ett tag. Vad vet jag. Bring it on bara, livet. Bring it on. (Med lite mindre ryggskott bara, tack på förhand)

10 kommentarer:

 1. Ojoj, spännande. Livsfarligt säger jag som vill ha livrem å hängslen å ffa ett fast jobb med fet lön...å ändå känner jag mig alltid rädd för att hamna på gatan. Men håller tummarna för att det här blir super såklart! Hälsa mitt största lycka till!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla för lyckönskningarna. Jag trodde jag också hade den inställningen men än så länge känns det himla bra ändå. Vi får väl se om det känns likadant när vi ska betala räkningarna.

   Radera
 2. Då kan ni flytta till Sverige och gå på SOC!!! :) :) :)

  SvaraRadera
 3. Är det några som klarar det så är det ni! :D (För egen del känner jag som motvalls.)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha! Det känns tryggt att du tror på oss! Det gör jag också!!

   Radera
 4. Håller tummar och tår att det kommer att gå super! Jag skulle gå på nålar om James gjorde något liknande. Läskigt! Lycka till och det kommer säkert att gå bra!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla! Det är hittills (dag 1) en jävla bergochdalbana.

   Radera
 5. åh vad coolt! Folk som vågar bli egna och satsa på sin grej är mina idoler. Själv skulle jag aldrig våga pga måste veta var nästa lön kommer från och hur stor den är. Blir lite nervös å era vägnar nu när jag tänker på det!!! Men det kommer att bli bra. Tänk om ingen skulle våga?

  SvaraRadera