fredag 12 april 2013

Hej

Har nyss sett den sista filmen i hela den här Twilight-serien. ÄNTLIGEN ÖVER! Som jag har väntat. Jag slukade dom där jävla böckerna, trots att jag redan var alldeles för gammal för att passa in i målgruppen redan då, när dom kom ut. Alltså. Vilka fruktansvärda böcker. Och filmer. Det är ju inga Dirty Dancing direkt. Känner ändå ett biologiskt lugn och att cirkeln är sluten nu när jag sett den sista filmen. Äntligen kan jag få lite ro i kroppen. TEAM CARLISLE!

Nu sitter vi och tidstypiskt tittar på bilder på facebook från när Hass bodde i Hong Kong under tidigt 80-tal. Jag som inte ens var född då (skratta inte!) tycker det är mycket lustigt att se alla dessa frisyrer och OERHÖRT korta shorts. "Är det varmt så är det varmt" försvarar Hass den typen av klädsel. Jaja. Nu ska jag gå och sova med hela magen full med bär. Bär innehåller visst hepatit har jag fått veta nu. Det är jättebra att få veta när en närt en liten hypokondriker inom sig.

God natt då


Hejdå

10 kommentarer:

 1. Klär han sig fortfarande så om det är varmt är då min fråga...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nu har jag aldrig umgåtts med honom när det varit precis så varmt, så jag vet faktiskt inte. Men det skulle inte alls förvåna mig. Nöden har ingen lag osv.

   Radera
 2. Haha förlååååååt

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha! Äsch. Det kan nog vara nyttigt att se fördelar och nackdelar med allt! Hehe

   Radera
 3. Ja det där med bär alltså. Gäller väl bara frysta om jag förstått det rätt. Stod å kokte upp frysta jordgubbar igår för att sen mixa dem.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jaha bara frysta? Mycket knepigt ändå tycker jag.

   Radera
 4. Min inre fjortis (som när det gäller litteratur och film har en orimligt stor plats i mig) grät nästan en skvätt när sista filmen var avverkad, inget mer Twilight-relaterat att se fram emot liksom. När jag ser det här i skrift inser jag att det är nog sånt här man egentligen inte borde tala om för folk, men äsch, ibland får man ju bjussa på lite pinigt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha! Jag är mycket glad över att du delade med dig av lite pinigt!

   Radera
 5. Jag såg också sista filmen nyss, eller ja i förra veckan. Jag har också väntat på att det ska vara över. Jag har köpt alla filmerna. Nog om det.

  Allså, 80-talet kan man säga mycket om. Jag ser fram emot en supervarm sommar bara för att få höra om de korta shortsen gör come back i Hamburg :)

  Hepatit alltså? Gäller det ekologiska med? Och går det bort om man kokar bären?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja hepatiten ska visst gå bort om man kokar dom, det här gäller visst bara frysta. Vet ej hur det är med ekologiska. Är dåligt insatt överhuvudtaget tyvärr.

   Radera