måndag 15 april 2013

Att försöka planera ett småbarnsliv är på gränsen till idiotiskt

Vi satt och gjorde en veckoplanering igår kväll. Ja sådana är vi. Eller jag. Maken säger mest "skicka ett sms" när det är något han måste komma ihåg, medan jag vill ha klockslag och gärna någon slags beskrivning nerskrivet i en kalender. Papperskalender that is. Inte i iPhone. Så när vi dealade om vem som skulle lämna och hämta Edith på och från Kita slog det mig att det är första gången på länge som vi börjar en vecka utan sjukdom med tillhörande hundra liter snor. MEEEEEEN det skulle jag aldrig ens tänkt. För gissa vem som sitter här mitt i natten och vaggar jätteledsen bebis med jättehög feber och jättemycket snor? Jaja. Småbarnslivet kommer definitivt kommas ihåg som flytande Alvedon och babynäsdrooparnas tid.

5 kommentarer:

 1. Svar
  1. Jag svor lite mer än så faktiskt.

   Radera
 2. Men gaa. Stackars er och krya! Och vad gäller planeringen - jag brukar tänka att jag åtminstone vill ha en plan att utgå från. Så att jag kan njuta av känslan av att ha kontroll en liten stund i alla fall.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Men jag håller nog med dig ändå. En vill ju låtsas att en kan behålla kontrollen också.

   Radera
 3. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera