söndag 14 april 2013

Ännu en dag, ännu en helg

Ja att vi lurade i ungarna i säng en halvtimme tidigare igår straffades med att vi fick kliva upp en halvtimme tidigare idag. 04:30 stod Edgar upp och tjöt. Det är så härligt med barn. Jaja. Vi åt något gott som tröst. Äggröra, det kan vara bland det godaste jag vet. (Minus prinsesstårta, Kalles kaviar, glass, brieost och äppeljuice)

Jag ber om ursäkt men det här verkar förvandlas till någon slags mat och träningsblogg. Jag hade lovat mig själv att sådant inte skulle ta så stor plats i bloggen, men nu verkar det nästan oundvikligt. Jaha. Pga totalt hjärnsläpp gick jag ut och sprang. Eller ja, vi kan väl kalla det för älgning i intervaller. Vad bra det gick. Jo faktiskt. Det var så jävla jobbigt och jag ville bara gråta först men sen gick det bättre.

Sen kom jag hem och sov middag med resten av familjen. Oj så bra.
Jag vaknade först av alla och stekte pannkakor till allihop. Plus bananplättar till mig. Något slags ny grej jag har läst om på interwebben. Det var gott. Inte en kulinarisk kullerbytta direkt men gott. Bra så.

Det har varit mycket sånt här idag. "NEEEEEEEJJJEE" följt av ett raseriutbrott på golvet. Gärna under en möbel. Åh. Barn är så härliga.

Vi kom iväg på ett barnkalas till slut. Vi både kom och gick först av alla. Men vad trevligt det var. Och vad gott det var med morotskaka.

När vi kom hem var jag hungrig, stressad och sur. Jag surade mig igenom matlagningen. Oerhört ocharmig sida hos mig den där surheten. Kan bero på att vi åt fisk till middag. Jag tycker inte om fisk som smakar fisk. Lax smakar alltid fisk.

Sen badade jag barnen en och en. Lite lättare att hålla reda på ungarna och minska eventuella fall och drunkningsolyckor på det viset. Och där gick ännu en helg utan att ett endaste tanke ägnades åt den där balkongen. Ja vi har väl hela sommaren på oss och blir väl klara i September någon gång. Jag skulle inte bli förvånad.

3 kommentarer:

 1. Svar
  1. Säg inte så. Tänk om jag aldrig vill träna mer i hela mitt liv?

   Radera
  2. Du kanske inte vill, men du gör det ju?

   Jag vill inte alltid heller, men ändå är jag alltid på språng. Värt det sen

   Radera