onsdag 20 mars 2013

Sen sist

Ja det blev lite tyst här men det beror på att jag varit upptagen med annat. Gått på museum till exempel. Det tyckte Edith var jätteroligt och så tyckte hon att jag var jättelik ett monster. Gullunge.

Vi har varit och tittat på en miniatyrvärld som var mycket bättre och finare än den riktiga världen.

Edith har gjort allergiprov. Av ca 20 olika ämnen var hon allergisk mot 0. Hennes blödande eksem finns dock kvar. Men jag har fått jättemycket tips från fint folk på Instagram och min mamma har googlat hela veckan lång. Så vi ska nog råda bot på även det.

Vi har påskpysslat lite.

Och nu har vi sagt Hejdå till min mamma. En vecka gick så snabbt och allt det jag hade tänkt passa på att hinna göra har jag inte gjort. Nu dröjer det nog ett tag innan vi ses igen. Och det känns så himla sorgligt och tungt just idag.

2 kommentarer:

  1. Det där med eksem är inte roligt. Jag hade det från det att jag var ca 2 till ca 20 år. Som jag kliat och svurit. Jag har tonvis med tips och tricks även sånt som inte fungerar :) Jag orkar inte pracka på dig massor av tips, men om du har några frågor kan du bara maila.

    SvaraRadera
    Svar
    1. JA! Linda jag mailar dig på en gång! Alla tips mottages gärna!

      Radera