fredag 22 mars 2013

It´s Friday Im writing a list

Snor en liten såndär lista ni vet, från oprofessionell.

1. Vad heter du?

Sandra

2. Hur lång är du?
175 cm

3. Vad har du på dig just nu?
De lortigaste mjukisbyxorna som går att finna i ett hem plus ett inte lika smutsigt linne.

4. Vilken tid gick du upp idag?
06:10 ungefär. Sovmorgon i jämförelse med andra morgnar.

5. Vad var det senaste som fick dig att skratta?
Jag läste på twitter att det Hass handlat i London beslagtogs i säkerhetskontrollen på flygplatsen. Det skrattade jag åt. Länge.

6. Vad jobbar du med/pluggar du?
Min föräldratjänstgöring har snart pågått i 3 år. Jag kommer inte längre ihåg vad jag gjorde tidigare.

7. När flyttade du senast?
Augusti 2011. Från en lägenhet till en annan i Hamburg.

8. Vad är du beroende av?
Socker och fett. Barnens doft.

9. Vill du bli känd?
Nej.

10. Vilken färg har din jacka?
Jag har en vårjacka och en vinterjacka. Båda två är gråa. Fantasifullt.

11. Vad är du bra på?
Lyssna, gnälla, lata mig, peppa och stötta.

12. Har du gått från en stil till en annan?
Ja men har vi inte alla varit alternativa någon gång? Den största övergången från en stil till en annan får väl anses vara det senaste åren då det här med stil inte längre spelar någon roll. Någorlunda hela och rena kläder är väl det ända jag orkar bry mig om. Förfallet kan vi kalla stilen.

13. Vad tycker du om att göra?
Jag tycker om att umgås med min familj, både ursprungsfamiljen och min nya. Jag tycker om att skriva och se på film. Jag har alltid tyckt om att lyssna på musik, men jag minns inte längre vad jag lyssnade på. Jag tycker om att prata och umgås med mina vänner och jag tycker om att dricka öl. Och snusa.

14. Vad kan du absolut inte göra?
Jag kan absolut inte åka till länder där spindlar är giftiga eller där kackerlackorna är stora som bebisfötter. Jag kan absolut inte hålla tålamodet när det kommer till tekniska prylar. Teknik ska fungera annars kan den dö. Jag kan absolut inte hålla mig för skratt när Edith ramlar, med andra ord är jag inte den godaste av mödrar. Jag kan absolut inte sluta titta på Californication trots att det är den vidrigaste och mest kvinnohatande serien jag någonsin sett.

15. Var fick du dina senaste pengar ifrån?
Familienkasse. Eller Hass. Im a kept woman!

16. Vad ser du fram emot?
Att Hass kommer hem i kväll. Och kanske en sovmorgon någon gång i helgen.

17. Vad är du rädd för?
Män, insekter, att bli lämnad ensam, hajar och åka båt. En och annan häst är jag rädd för också.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar