torsdag 21 mars 2013

Hej Anonym!

Tack för din kommentar. Jag hoppas du trivs i Tyskland och Berlin. Jag vet väldigt lite om Berlin och hur det är att ha barn där och var en kan hitta vänner, men Johanna är nog den bästa av alla människor en kan vända sig till när det kommer till sådana frågor. Hon har nämnt att det finns en grupp på facebook som heter  "Svenska föräldrar i Berlin". Jag kan verkligen rekommendera facebookgrupper, jag har träffat i princip alla mina vänner i Hamburg via sådana, Toytown och Svenska kyrkans öppna förskola. Ut och träffa nya vänner nu! Det är det viktigaste en kan han i hela det här exilpåhittet vi lever i. Viel Spaß!

2 kommentarer:

  1. Ja! Helt sant! Både att det är viktigt viktigt med (egna) vänner och att man kan vända sig till mig om man bor i Berlin. När jag var ny här var det också framför allt via facebookgrupper och Svenska Kyrkan som jag träffade kompisar.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kommer på nu också att jag träffat en del vänner från väntrummet hos ungarnas läkare. Så skaffa en bra läkare också! Hehe

      Radera