fredag 15 mars 2013

En bra dag i bilder

3 kommentarer:

 1. Hej!

  Jag bor i Berlin med min kille och vår 6 månader gamla bebis. Vi kommer båda från Sverige, han har en del vänner här, jag har inga, så jag undrar: hur gjorde du för att träffa folk när ni flyttat till Hamburg?

  Din blogg är rolig! Jag arbetar mig långsamt bakåt så jag kommer kanske få svar på min fråga tids nog men du får ändå gärna svara här om du har tid!

  SvaraRadera
 2. En väldigt bra dag ser det ut som dessutom!

  SvaraRadera
 3. Ser grymt fin ut. Sol liksom. Så jäkla härligt!

  Och ett litet tips till Anonym: Jag bor också i Berlin och vi har en grupp här som heter "Svenska föräldrar i Berlin". Du kanske redan hittat den, annars sök på Facebook. Där, bland annat, kan du hitta kompisar. Kom till någon av träffarna vetja!

  SvaraRadera