tisdag 26 mars 2013

Den största prövningen hittills

Sjukt barn och närhetstörstande bebis är hittills den största prövningen i år. Nuff said.

10 kommentarer:

 1. Att du ändå pallade sätta grejer i blomjord och påskpyssla gör dig officiellt till min nya idol. Hade aldrig orkat plantera med min 2,5-åring och då har jag inte ens en närhetstörstande bebis i krokarna.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Fast jag blir så jäkla uttråkad av att leka och göra barngrejer. Hur jäkla smutsigt och hetsigt det ibland blir tycker jag alltid det är roligare att ta med henne i mina aktiviteter istället. Ibland blir det lite för mycket, bebisen skulle tex ha sovit när vi lekte med jorden och det skulle bara hon och jag ett litet slag. Men tack. Idol känns fint att vara.

   Radera
 2. Men åh. What SHE said.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha. Alltså jag skrattar högt ät vad jag gissar är autocorrect.

   Radera
  2. Hahaha. Autocorrect </3

   Radera
 3. Håller med Maria! Är alltid väldigt imponerad över hur mycket bra aktiviteter du verkar hitta på med barnen. Heja dig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Jag ska påminna mig själv om det när jag tycker att jag inte gör något ned barnen.

   Radera