lördag 2 mars 2013

Den där rymden ska en vara lite rädd för

Jag känner ingen människa som läser och kan så mycket om rymden, fysik, vetenskap och astronomi som Hass. Nästan varje dag berättar han något nytt han läst om. Högtidligt och mycket pedagogiskt berättar han om vad som upptäckts eller har hänt. Exalterat fortsätter han förklara vad jag eventuellt (oftast alltid) inte förstår och han påminner nästan lite om ett barn i sin entusiasm. Men varje gång han berättar något om rymden får jag alltid samma känsla. Jag blir rädd. Jag vill huka mig och säga att en inte ska hålla på att rota bland stenarna på Mars. En vet ju aldrig vad en kan hitta. Jag vill inte vara den som står och säger vad var det jag sa när rymden plötsligt visar sig vara full av hemskheter. Nej, den där rymden den ska en vara lite rädd för.

4 kommentarer:

 1. Don't get me started säger jag bara, och den där sabla tankeloopen om om och i så fall vart rymden tar slut och vad som kommer efter, och vad som sedan kommer efter det osv osv. Suck och rys!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kanske finns det en stödgrupp för såna som oss på Facebook?

   Radera
 2. Rymden. Jag personligen vet inget jag är mindre är intresserad av än just rymden. Mycket fascinerad av att nån kan bry sig. Å att du orkar lyssna på detta fast du blir rädd.

  Vet en man som forskade på nåt med rymden å mina kompisar träffade honom å hans fru. En av mina kompisar frågade om de skulle se en film, nåt med planeten Mars, varpå frun med avsmak svarade: I HATE MARS!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hahaha. Alltså jag kan absolut relatera till hennes utfall.

   Radera