tisdag 12 februari 2013

Minnesanteckning

00:27 Den minsta vaknar. Matar honom och somnar om.
01:15 Den större vaknar. Tröstar och somnar om.
01:24 Den större hostar och gråter efter mer tröst.
02:01 Den minsta vaknar igen. Ligger och bubblar och babblar. Är vaken till 02:40. Under tiden ropar den större på närhet tre gånger. Jag tvingar Hass att gå en gång. Jag hör på hennes hosta. Hon har nog krupp. Eller falsk krupp. Vad fan det nu är för skillnad.
03:14 Den minsta vaknar. Igen. Babblandes och bubblandes. Vaken till 04:26.
05:37 Hinner knappt somna om förrän den minsta vaknar igen, den här gången lite sur. Och bajsnödig.
06:21 Hass tar över och jag går och lägger mig igen. Det här med barn är ju kul. Ska vi inte skaffa ett till?

8 kommentarer:

 1. Klart ni ska ;)
  Men på riktigt, fy fn för att inte få sova. Inatt studsade jag upp och ner med nappproppning ungefär varje timme. Till 3 ungefär, då bebis ville vara vaken istället. Arg för att spjälsängen blivit flyttad. Vaken två,tre timmar. Jag hoppade upp och ner ur sängen för att lägga ner, trösta,natta, napp-proppa. När lillfjärten väl somnade om försov vi oss såklart.
  Dagens status: aptrött med huvudvärk. Samt jäkligt klar med barnafödandet.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men att det ska vara så svårt för dom små att bara sova! Och låt mamma vara ifred!

   Radera
  2. Ja. Fattart inte. Men nån gång vänder det väl. (Hoppas jag!)

   Radera
 2. All heder till dig så länge du överhuvud taget lyckas stå upp. Fy fan. Din stackare.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Det känna skönt med det virtuella stödet!

   Radera
 3. Usch. Är så tacksam för att mina oftare sover än är vakna på natten. Blir er vidrig människa när jag inte sovit.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja. Vidrig människa kan jag skriva under på. Fy fan.

   Radera