torsdag 7 februari 2013

Hejsan hoppsan

Imorse hittade vi utslag i skrevet på dottern. Jag tänkte att det där är bara vanligt blöjeksem, ingen fara. Min man däremot tyckte att det där borde en läkare titta på. Ja men då får han gå till läkare med henne. Jag har bättre saker för mig än att springa till läkare för blöjeksem. Det visade sig att ungen har stafylockoker och behöver smörjas med två olika krämer flera gånger per dag. Jag kunde naturligtvis inte låta bli att bli lite eländig och tycka synd om mig själv i det hela. Jag måste ju vara världens sämsta mamma som inte bryr sig det minsta om sitt barn, vrålade jag. "Näh, dåliga föräldrar är dom som säljer sina barn" svarar han mig. Så. Vi kan väl hoppas att han inte läser bloggen längre.

4 kommentarer:

 1. De såldes dessutom inte. Du lade ju bara ut en annons!

  SvaraRadera
 2. Men stafylokocker, fy vad hemskt det låter. Kliar det också?

  Och så håller jag med Olga, det var bara en annons. Men en finfin sån och konstigt att ingen nappade.

  SvaraRadera
 3. Du är inte dålig!
  En gång när Elly fick feber påtalade Niklas det flera gånger, men jag ba nä, hon är bara varm. Också tyckte jag att jag visste bättre än honom. Till sist fick jag dock ge med mig, och skämdes rätt mycket...

  SvaraRadera
 4. Hahaha! (igen) Det är inte alltid lätt. Kram

  SvaraRadera