söndag 10 februari 2013

Hej

Sitter vid en dator. Det hände typ aldrig. Måste därför tvångsblogga lite. Varför jag sitter framför en dator? Jo för att jag har visst gått och blivit fru social. Jovisst hörrni. Jag har bokat in så mycket grejer nu och mailat så många personer nu att jag känner mig helt trött och har fått lite social fobi på köpet. Så himla dum sidoeffekt kan jag tycka.
Annars då? Jo men jag sov middag i nästan tre timmar idag och har städat i ungefär dubbelt så många. Känner mig utvilad men trött på samma gång. Vilken ambivalent dag!

Nu ska jag titta på en tv-serie med Kevin Spacey. Jag älskar Kevin Spacey som jag älskar jordnötssmör.

Hejdå


2 kommentarer:

  1. House of Cards? Började kolla på den igår, verkar riktigt lovande.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja precis! Jag tycker den är väldigt spännande. Min man har sett den brittiska original serien och tycker den här är minst lika bra.

      Radera