onsdag 6 februari 2013

Barn till salu

Engelsk-svensk-tyska barn säljes. Kommer från djur och rökfritt hem. Fri frakt.

16 kommentarer:

 1. Haha... Stackars ungar...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Stackars ungar? Stackars mamma!

   Radera
 2. Om du inte vill ha dina barn finns det säkert någon som gärna tar dom. Det finns faktiskt dom som inte kan få barn hur som helst.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ska jag be om ursäkt för att jag kan få barn "hur som helst" genom att aldrig bli lite trött på gnäll och blöjor menar du? Om man nu vill läsa mer om mode och inredning och alltid lyckliga mammor kanske man ska gå någon annanstans än hit.

   Radera
  2. Hm. Undra just om det är ok att sälja den ena ungen, om den blev till på första försöket, knappt utan att försöka alls. Men att man måste behålla den andra som tog en sabla massa försök och tid på sig att bli till?

   Radera
 3. Jag kan ta en av dom. Den söta.
  /Hajk

  SvaraRadera
 4. Haha vilka underbara anonyma kommentarer ovan. Där trampade du på ömma tassar... Aldrig får en MAMMA tröttna eller ge uttryck för att nåt känns jobbigt. Då kommer det anonyma näthatet fram...

  Jag förstår dig! Å jag hoppas du kan få en paus eller nåt som muntrar upp å ger energi. Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla du! Ja det känns som att det där näthatet göds just nu, tråkigt nog när det borde bli tvärtom!

   Radera
 5. Säljes? Själv SKÄNKER jag bort Korvis med jämna mellanrum, men det är fan aldrig nån som nappar. "Styrkekram" (fast jag hatar det uttrycket) till dig!

  SvaraRadera
 6. själv funderar jag på att sälja min pojkvän på aktion. Han är ju konstnär och ganska billig i drift, men han äter ju mat och jag börjar bli trött på att betala hans inkasso-räkningar och vin. Kanske kan någon i min klass bjuda högre än 5 kronor.

  Förövrigt tycker jag hamburg verkar mycket roligare och intressantare än anonyma nät-hat landet sverige.

  KRAM

  SvaraRadera
 7. Svensk-tysk-finsk unge på 19 månader söker nytt hem. Icke rumsren, icke tyst. Sover knappt och gråter och tjurar mest. Äter inte vad som helst. Är expert på att driva sin mor till vansinne. Billigare vid snabb affär. Svar till: Mega trött mamma som snart ger upp.

  SvaraRadera
 8. vet du hur många gånger jag velat ge bort mina ungar?! Såååååå många gånger. ibland är mammalivet livet så sjukt jobbigt, påfrestande och tufft och jag vill bara sooooooova!!!! men just det, jag fick ju mina kids utan problem och det var ju självvalt så man får ju inte klaga. så var det ju. då blir man automatiskt en person utan känslor. man blir mamma och ska bara vara så tacksam! men hur sjukt?

  SvaraRadera
 9. Igår kväll var jag beredd att auktionera ut den lille gossen. Han skrek konstant. Och ingenting. Jag menar verkligen INGENTING var bra. Det var fel på smörgåsarna, på saften, på lasagnen, på broccolin, på kläderna han hade på sig, jag satte mig på fel stol. Och så vidare, i all oändlighet. Men trots att han verkligen var supertrött, tog det två timmar för honom att somna.

  SvaraRadera
 10. Men herregud lol på dom anonyma kommentarerna! Borde man inte bli mer orolig över dom som beskriver föräldraskapet som en evigt rosaskimrande dröm? Det skulle jag bli i alla fall. Man måste ju liksom skämta och gnälla av sig för att ta sig igenom dom här åren utan att bli galen.

  SvaraRadera
 11. Om jag köper dina barn för en billig peng, får jag barnbidrag för dom då? Har ju 3 barn själv så det borde ju bli lite flerbarnstillägg. Är lite sugen på en ny soffa...Gammelmormor bor i grannbyn så jag lovar att dom får träffa henne någon gång för att lära känna sitt ursprung.

  SvaraRadera