måndag 18 juni 2012

Nu vet jag hur det känns att bli lämnad

Kanske inte på riktigt. Men inte långt ifrån.

Gick till läkaren idag och försökte fejka högt blodtryck och massor med sammandragningar. Dra till med någon slags snyfthistoria. Hoppades få henne att ge mig några mirakelörter som kunde snabba på det hela. Dom är ju såna här i Tyskland, tror på örtmedicin och sånt där. Men nej. Allt såg så bra ut. Perfekta värden. Perfekta hjärtslag på bebis. Perfekt. Allt var fucking perfekt. Samlag var det enda hon kunde rekommendera. Kvinnan har ju uppenbarligen aldrig själv varit höggravid, hade hon varit det hade hon aldrig kommit med något sådant idiotiskt. Samlag? Det här är inte Liseberg vi pratar om nu va.
Och sen säger hon det som får mig att gråta. På riktigt. Inte bara det där med samlag alltså. Nej. Hon ska åka på semester. Hon stod i princip klädd i sin hawaiiskjorta och tänker lämna mig nu, för att aldrig mer se mig mer. Ja kanske om 6-8 veckor när det är dags för besiktning av garaget. Men med andra ord har jag ingen läkare längre. Så nu står jag lite fritt fallande här. Får gå till en ny läkare om jag vill fråga något, går över tiden, har problem. Fråga något? Ja, hej, ursäkta, kan du ta ut bebisen ur min kropp så att jag kan börja leva lite igen tack?

Känner mig ensam och ledsen nu. Ska äta kakor och se en film. Hoppas jag får se Dirty Dancing.

4 kommentarer:

 1. Nejmen HU! Jag blev nästan lite sorgsen över att min BM har semester på vårat nästa MVCbesök, men bara tanken på att hon inte skulle vara tillgänglig då förlossningen närmar sig..Hemskt! Ut lär ju ungen komma ändå, men man vill som ha livlinan inom räckhåll..

  Sv: Ja, jädrans vad han hade varit flitig. Jag blev glatt överraskad när jag kom hem från jobbet :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja ungen kommer ju ut förr eller senare. Men det hade ju varit skönt att gå till någon man redan har byggt upp en relation med :)

   Radera
 2. Neeeeej! Förstår precis hur du känner. Ens BM eller läkare eller vad man nu har är ju ens BÄSTIS nu. Min BM var sjuk och sen semester och jag fick gå till en annan, det var SKIT. Värdelöst. Kände mig lämnad, svikten, ledsen, snuvad på konfekten helt enkelt. Kram!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja. Den där lämnadkänslan är hemsk!

   Radera