tisdag 12 juni 2012

Men nu var det i alla fall sista gången

Förra veckan när jag gick från kyrkan sa jag att vi nog inte ses igen förrän efter sommaren. Jag skulle antingen ha fött/vara för rädd att föda i kyrkan för att gå dit. Men, äh, här blir ju inga barn födda, så jag gick dit idag ändå. Den här gången satt jag i kyrkbänken och betraktade spektaklet medan dom andra fick springa efter Edith. Som inte riktigt har tålamod nog att sitta still länge nog när det sjungs.
Men idag var det nog sista gången. Jo, för dom var mycket övertygade om att jag skulle föda snart. "Inom tre dagar, det syns på dig". Vad dom nu menar med det. Själv vågar jag inte tro på något av det. Känner mig ganska så avslappnad nu faktiskt, inte alls sådär måste-föda-barn-nu-stressad som jag var för några dagar sedan.

2 kommentarer:

  1. Fortsätt slappna av så får du snart ploppa. Heja heja krysta lugnt, det är du som gör susen!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Krysta lugnt? Näh. Krysta snabbt!

      Radera