måndag 26 mars 2012

Gammal och vis

Tittar lite på såndär musiktv. Känner mig ganska gammal när jag hör modern dunkadunkamusik. Framförallt när jag ser hur dom dansar. Sådär med skrevet. Det ser lite ut som att dom har någon slags klåda. Hade jag varit på en såndär dunkadunkaklubb när jag var ung och det kom fram någon och försökte ragga lite med den där dansen skulle jag säga nej tack. Du borde nog gå till en doktor med det där skrevet om det kliar sådär mycket. Dessutom verkar det ju bara vara kvinnomisshandlare och sånt som får göra musik och vara på tv numera. Det är lite sorgligt. Kliande skrev och skev människobild. Jo jag tackar jag för att jag blivit gammal och vis och för att jag har mer att tänka på än dunkadunka och kliande skrev.
Som hur mycket paracetamol vi har pillat i oss det senaste dygnet tex. Eller hur jag ska orka klä på mig, barn och gå ner till affären för att köpa äppeljuice.

6 kommentarer:

 1. När jag var i din ålder tror jag att jag brukade vara ute rätt mycket i svängen faktiskt, hehe. Fast det var nog där nån gång jag tröttnade och träffade Monki. Folk är ju helt galna nu! Skulle inte stå ut en sekund på dansgolvet.

  Ps. "I din ålder" - bah, låter som jag är typ 55 nu, haha!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hehe. Alltså man får väl hålla på sådär hur mycket man vill, hur gammal/ung man än är. Jag begriper bara inte hur man orkar!

   Radera
 2. SV: Det mjölkfria livet innebär chokladfritt liv insåg jag idag. Fucketifuckfuck. Choklad är ju livselixir.
  Förstår vad du menar med barn och vuxna. Tyckte bara hela grejen var lite kul, med hur vi skriver om olika familjemedlemmar. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men hurra för mjölkfri choklad ändå!

   Radera
 3. Jag är så gammal att jag, inna jag läste ditt inlägg, trodde att musik-tv inte existerade längre.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Johodå! Och dåligt är det!

   Radera